Drink Theatre – един по-друг театър

Drink Theatre – любимци на много и най-вече на Swingin’ Hall. Купонът е гарантиран, щом това име се появи записано някъде.

„Drink Theatre“ участват в множество клубни и фестивални събития в цялата страна.

Заедно вече от няколко години, претърпели известни промени в състава на групата и в живота, музикантите от Drink Theatre не спират да радват, да забавляват и да изненадват многобройна публика на клубове и фестивали в цялата страна. Все пак, Swingin’ Hall остава най-любимото им „убежище“ и, от друга страна, те остават една от най-любимите групи на заведението.

Георги Денчев – познат от „Парапланер“, „Фронтеро“, „TOMA & The Band“ и други.

Някои, може би, вече ги познават или са чували за тях, но за тези, които не са, силно препоръчваме – следете програмата на Swingin’ Hall за предстоящи участия на Drink Theatre! Най-скорошното ще се състои на 15.06.2017, четвъртък, от 22:00. Можете да откриете Фейсбук събитието ТУК.

Обикновено, всяка тяхна изява в „Swingin’ Hall“ се превръща в празненство.

Сегашният състав на групата е:

Лазар Драганов – вокал
Недко Пенчев – соло китара
Георги Тошев – ритъм китара
Петко Петров – бас
Георги Денчев – барабани

Техният стил е основно ориентиран към класическия и алтернативен рок, със силно влияние от легенди като Alice in Chains, Pearl Jam, Guns’n’Roses, Red Hot Chili Peppers, Faith No More и много други. Ще чуете кавър версии на любими песни в нови, различни аранжименти, както и авторски композиции, изпълнени с неспирна енергия.

„Swingin’ Hall“ остава най-любимито място за изяви на групата.

Не пропускайте изява на Drink Theatre в Swingin’ Hall! За да ги подкрепите, следите и научите повече за тях, харесайте Фейсбук страницата им ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *