НИЩО ОБЩО – музика между две поколения

НИЩО ОБЩО – един формат, който успява да побере различни и еднакви, нови и стари. Има възрастова разлика, но няма възрастова граница.

НИЩО ОБЩО готвят дебютен албум през 2017 г.

Групата е основана през месец ноември 2015 г. от небезизвестния китарист Венцислав Станев, басиста Емо Алазар (вече бивш член) и легендарния барабанист Владо „Попа“ – познат от Уйкеда, Холера, Контрол, Милена и много други. По-късно, към проекта се присъединяват и, уникално талантливите, млади певци Ася Андонова и Траян Костов.

Само на 18 години, Ася Андонова води всеки концерт на НИЩО ОБЩО и продължава да доказва, че е една от най-добрите млади певици.

НИЩО ОБЩО са една от най-веселите, енергични и харесвани групи на сцената на Swingin’ Hall. Най-скорошната им изява в клуба ще бъде на 16.06.2017, петък (следете Фейсбук събитието ТУК). Стилът им е насочен предимно към поп, рок, блус и RNB музиката – кавър версии през един по-различен поглед, както и все повече авторски композиции.

Формацията основава легендарният Владо „Попа“.

Групата участва активно в множество клубни и фестивални събития в цяла България и са предпочитани от всички, които търсят добро настроение, съчетано с качествена музика. Първият албум на НИЩО ОБЩО предстои да бъде издаден до края на 2017 г. Той ще включва съвсем свежи авторски творения, най-доброто от преаранжираните кавъри, както и гостуващи музиканти – засега е известно само за Homelesz.

Траян Костов – познат на мнозина от „X-Factor 2014“.

Сегашния състав на групата е:

Венцислав Станев – китара и вокали
Петър Каръпски – бас и вокали
Владо „Попа“ – барабани и вокали
Ася Андонова – вокал
Траян Костов – вокал

Посетете тяхната Фейсбук страница ТУК и следете програмата на Swingin’ Hall за предстоящи участия на НИЩО ОБЩО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *